30-дневен безплатен пробен период с промо код FREETRIAL

Grafix Host

Кои сме ние?

Ние сме хостинг компания от млади и всеотдайни специалисти, която предлага качествени услуги за твоя бизнес. Нашата мисия е да осигурим надеждно, бързо и сигурно хостинг решение за вашият уебсайт.

Ние разбираме колко важна е наличността на сайта за бизнеса, затова ние гарантираме 99,9% време на работа на сървърите ни. Ние сме горди, че имаме екип от професионалисти, готови да ви помогнат по всяко време, денонощно и всяка ден от седмицата.

Нашите услуги включват споделен хостинг, виртуални сървъри и облачен хостинг, като се стремим да отговорим на нуждите на всеки един клиент. Сървърите ни се намират в съвременни дата центрове, което ни позволява да предлагаме висока скорост и безопасност на данните.

Ние сме на разположение за всякакви въпроси и проблеми. Не се колебайте да се свържете с нас и да ни доверите уеб присъствието си.

Сигурност и защита

Екип от професионалисти

99,9% Uptime

24x7 поддръжка

Удобни контролни панели

Безплатни екстри

Постоянни подобрения на сигурността

triangle

The Latest Web Hosting
Server Service

Най-добрият WordPress хостинг на
достъпна цена.

Оптимизиран хостинг за WordPress и WooCommerce подсилен с LiteSpeed и допълнителни функции, за да ви даде конкурентно предимство във вашата индустрия.

Най-добрият Споделен Хостинг на
Достъпна Цена.

Споделеният хостинг на LiteSpeed уеб сървър е рентабилно решение за малък и среден бизнес, но също така и за корпоративни уеб проекти.

Най-добрият VPS Хостинг на
Достъпна Цена

VPS хостингът е идеален за уебсайтове с голям трафик или ресурсоемки приложения, които изискват повече контрол и персонализиране от това, което споделеният хостинг може да предложи.

WordPress has grown to become the most popular which also makes it the number hackers.

Questions about Hosting

Contact one of our technical experts now. Our team is available chat and is ready
to answer any questions you may have.

+90 178 985 478